Reparatie / Opvullen van uw prothese?

Na verloop van tijd kan het gebeuren dat tanden van het kunstgebit afbreken, loskomen of een beetje beschadigen. Het komt ook voor dat een kunstgebit scheurt of in twee stukken breekt Bij mij kunt u terecht om dit te laten herstellen.

Reparatie/opvullen bij een volledig kunstgebit wordt 90% vergoed uit de basis verzekering. Reparaties zijn klaar terwijl u wacht en voor het opvullen van uw kunstgebit heb ik maximaal 2.5 uur nodig, dus u bent nooit de hele dag uw kunstgebit kwijt.

Wanneer een breuk van uw kunstgebit regelmatig voorkomt is het verstandig het gebit te laten controleren. Vaak is er een oorzaak voor deze reparatie bijvoorbeeld de prothese is te ruim! Dit kan makkelijk hersteld worden door het kunstgebit te laten rebasen (opvullen) zodat hij weer goed aansluit op uw kaak. Als u s ’morgens naar de praktijk in Hengelo Gld komt voor het opvullen is de prothese diezelfde ochtend weer klaar en sluit hij weer perfect aan op uw kaak. Ook deze behandeling aan de volledige prothese wordt 90% vergoed vanuit de basis verzekering.

Voor een reparatie kunt u bellen naar  0575-462640

Neem contact op voor de mogelijkheden