Wie zijn wij?

Adinda Brugman – Tandprotheticus

Veel mensen lopen soms jarenlang rond met een slecht zittend kunstgebit omdat zij opzien tegen de behandeling en de kosten daarvan! Dit is echt heel erg  jammer omdat de meeste kosten vergoed worden door de basisverzekering  die voor iedereen geldt.

Het kunstgebit moet goed passen bij uw gezicht. Ik maak de prothese dan ook geheel zelf, vanaf het afdrukken tot het plaatsen van het nieuwe kunstgebit. Het techniekwerk maak ik in mijn eigen tandtechnisch laboratorium, het wordt dus niet opgestuurd naar derden. Het grote voordeel is dat ik precies weet welk gezicht er achter het werkstuk zit!

Ik ga voor kwaliteit en optimale services en ik luister goed naar uw wensen. Het contact dat ik met de mensen heb, vind ik fantastisch. Ik ben pas tevreden als u lachend de deur uitgaat met een goed passend en mooi uitziend kunstgebit.

 

Sanne Meulenbelt – Tandtechnicus

Mijn naam is Sanne en ben in 1999 in de tandtechniek begonnen. Door een advertentie in de krant werd mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd. Ik ben gaan werken bij een tandtechnisch laboratorium waar ik de 5 jarige opleiding tot prothese tandtechnieker heb afgerond en tot 2014 gewerkt.
Toen was het tijd om een nieuwe weg in te slaan, bij Adinda Brugman Tandprothetische praktijk.
Waar ik sindsdien met heel veel plezier werk!

 

 

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze praktijk aan de Kastanjelaan 11b In Hengelo (Gld.) waar wij u persoonlijk en geheel vrijblijvend advies en voorlichting kan geven, ook over de vergoedingen.

Zijn er vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs aan de Kastanjelaan 11b in Hengelo (Gld.) Tel.: 0575 – 46 26 40

Neem contact met mij op