Over mij

 

Sinds 1996 zit ik in de tandtechniek/tandprothetiek en heb dus ruime ervaring in het vervaardigen van de volledige (klik)gebitsprothese(kunstgebit) en de partiële(gedeeltelijke) prothetiek. Ik ben een eerstelijns hulpverlener op het gebied van gebitsprotheses waardoor  u geen verwijzing  van b.v. een tandarts nodig heeft. De declaraties verlopen bij mij op exact dezelfde manier als bij een foto's iphone4 kids praktijk 12-08-2013 401tandarts!

Veel mensen lopen soms jarenlang rond met een slecht zittend kunstgebit omdat zij opzien tegen de behandeling en de kosten daarvan! Dit is echt heel erg  jammer omdat de meeste kosten vergoed worden door de basisverzekering  die voor iedereen geldt.

Het kunstgebit moet IMG_1554goed passen bij uw gezicht. Ik maak de prothese dan ook geheel zelf, vanaf het afdrukken tot het plaatsen van het nieuwe kunstgebit. Het techniekwerk maak ik in mijn eigen tandtechnisch laboratorium, het wordt dus niet opgestuurd naar derden. Het grote voordeel is dat ik precies weet welk gezicht er achter het werkstuk zit!

Ik ga voor kwaliteit en optimale services en ik luister goed naar uw wensen. Het contact dat ik met de mensen heb vind ik fantastisch. Ik ben pas tevreden als u lachend de deur uitgaat met een goed passend en mooi uitziend kunstgebit.

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in mijn praktijk aan de Kastanjelaan 11b In Hengelo (gld) waar ik u persoonlijk en geheel vrijblijvend advies en voorlichting kan geven, ook over de vergoedingen.

Zijn er vragen, neem dan gerust contact met me op of kom langs aan de Kastanjelaan 11b in Hengelo(gld) tel: 0575-462640

Neem contact met mij op